Förlossningsförberedandekurs!



Igår anmälde vi oss till en förlossningsförberedande kurs! Det ska bli jätte kul att se vad den kan ge oss.  Vi ser båda två fram emot förlossningen och vill på alla sätt försöka förbereda oss i den mån det är möjlig. Vi pratar mycket om hur vi vill ha det när det väl är dags. Det handlar inte om någon utstuderad plan för hur förlossningen ska gå till, utan saker som exempelvis hur vi gör om vi har Liten när det är dags för syskonet att komma, hur känner inför besök på BB, förlossningställningar som kan tänkas vara bra, tankar kring smärta, stöd och en massa annat. Det ska verkligen bli spännande!

Kursen ska vi gå på vår barnmorskemottagning, Hjärtat och hålls bland annat av vår barnmorska. Det är 2 kurstillfällen på 3 timmar vardera och kostar 1650/per par.

"Lust att föda - Jordemors profylax - Kvällskurs
"Jordemors Profylax är en uppskattad förberedelse inför förlossningen. Du och din partner får ökad kunskap, mental förberedelse, praktiska övningar i avslappning och andning, råd och insikter hur du förhåller dig som coach samt utbyte med andra blivande föräldrar. Du har också möjlighet att få ett informativt besök på förlossningsavdelningen."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0