Bebis shoppat!



Idag köpte vi ett babyskydd till bebisen! Tänk att vår lilla plutt ska ligga där sen! Även om vi är fullt medveten om att det inom 3 månder kommer komma ut en liten bebis från magen känns det mer verkligt när vi handlar saker som barnvagn, bebiskläder eller som nu, babyskyddet. Jag längtar verkligen jätte mycket efter att få hålla i vår lilla bebis och så som den bökar runt inne i magen tror jag att den längtar efter att få komma ut till oss också!


Det blev ett babyskydd från Acta Graco



En blöjhink från Angel Care är kanske inte det mest nödvändigaste men det kommer bespara oss en hel del otrevlig odör från många blöjbyten framöver...!


Snart är det dags att ta tag i vad som ska komma att bli bebisrummet, då är vi verkligen klara med de flesta matriella förberedelser inför ankomsten, det känns jätte bra! Vi har också funderat på att gå en förlossnings kurs på barnmorskemottagningen hjärtat, det är nog både givande och roligt!



Kommentarer
Postat av: David

Köper ni nytt eller beg till Bäbisen ?

2011-05-15 @ 18:29:22
Postat av: Jennie

Det mesta köper vi nytt, babysittern tex köpte vi på barnenshus, det kändes säkrare att köpa den ny. En de saker som babygym osv kan vi tänka oss att köpa begagnat av vänner som har lite större barn:)

2011-05-16 @ 10:33:48
URL: http://livetsombonusmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0