Nytt. Rosa.



Lilltjejen behöver en ny overall, hon har precis växt ur sin PoP overall hon haft under vintern men nu går det bara inte längre! Känns lite surt att köpa en ny med tanke på overall säsongen - förhoppningsvis- bara varar ett par två månader till, och hon kommer antagligen att ha växt ur den nya till nästa vinter! Men vad gör det, när vi hittade denna fina overall!




Det blev en rosa Didrikson, den matchar hennes jackor av samma märke, en fodrad och en skaljacka. Väl förberedd på all typ väder våren kan tänkas kan komma med!
Eftersom jag är en sån människa som måste matcha allt kom jag i skrivande stund på att hon har röda vantar! Aj, aj, icke sa nicke, nu blir det till att införskaffa vantar av en färg som inte skär sig så att fönsterrutorna spricker!

Imorgon är det en bra måndag, det är "Liten måndag" och vår vecka igen, underbart! Det ska bli så roligt att se hennes reaktion på hennes ny renoverade rum! Mitt bonusmamma hjärtat skriker av saknad, det ska bli så härligt att ha lillstumpan hemma igen♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0