Ny bil, nya skor, ny önskelista



Hela familjen måste få plats så därför var en ny bil ett måste! Tidigare hade vi en Renalt Clio men nu står en Saab 93 parkerad på lillbilens plats. Liten för förtjust över den "blåa, nya bilen!". Nu väntas inköp av bilbarnstol och babyskydd, till Bugaboon kan man köpa en adapter till Acta Graco bilbarnstol, toppen!

Liten har förövrigt en lång önskelista just nu "Kanske kan vi köpa en Liten bil till mig, som mamma umpe och pappa har? Eller "Kanske vi kan köpa en liten motorcykel till mig?" eller "kanske vi kan köpa en häst till mig, en liten, INTE en stor!".  Tidigare önskade hon sig "en dockvagn, en rosa som stora T", då åkte vi till Barnens hus och hon fick köpa en rosa dockvagn, och den blev en stor favorit! Sedan dess har hon velat haft med den överallt och på det mesta har den & dockan Ida fått följa med.

 


Idag är det varken motorcykel, häst eller bil som står på shoppinglistan utan ett par nya gympaskor! Vi köpte stövlar till förskolan för ett tag sedan, Liten mätte sina fötter och har strl. 25! Under vintern har hon växt 2 sko storlekar, galet lilla barn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0