Utan nappen!



Liten slutade använda napp redan i slutet av sommaren. Då var hon lite drygt 2 år och hade en längre tid sovit utan nappen av och till. Först började vi med att plocka bort nappen dagtid, hon fick ha den när hon sov vilket hon var nöjd med, när hon frågade efter nappen på dagen sa vi att hon hade den när hon sov. Liten omvandlade de till "nappen tover" - nappen sover! Sedan började hon sova utan napp då och då.
En del barn har jätte svårt att vänja sig att sova utan sin napp men för Liten har det gått jätte bra! Några gånger frågade hon om nappen, vilket inte var så konstigt, men när vi sa att hon var en stor tjej som inte behövde nappen så nöjde hon sig med det svaret. Hon har aldrig vart ledsen och saknat sin napp och därför har vi inte heller gjort någon stor sak av det hela.
Hur som helst tänkte att vi skulle göra något med napparna, så vi gick till 4H gården och Liten fick ge bort napparna till hästarna! Liten var jätte glad och släppte gladeligen napparna till hästarna och sen var det inte mer än så! Liten håller på att bli stor!

// J&P



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0