Middags tips!



Kvällen bjöd på middag för 4 och ½ (en liten bebis var en av middagsgästerna) och vi lagade hemma gjorda potatisbullar, väldigt enkelt och gott!

1 kg potatis
2 ägg
1 dl mjöl
2 krm salt
2 krm svart peppar
Smör att steka i

Skala och riv den råa potatisen, pressa ur så mycket vätska som det går. Blanda den rivna potatisen med ägg, mjöl, salt, peppar. Gör sedan bollar av smeten och klicka i en het panna, platta ut bollarna till "plättar". Stek tills potatisbullarna fått en gyllene färg på båda sidorna, stek på låg värme så att potatisen blir genomstekt och mjuk.
Servera med råröda lingon, stekta champinjoner & rårivna morötter.
(Stekt bacon för den som vill)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0