Dan före dopparedan



Så är det jul igen! Är det någon som vet varför det känns tiden på någon sätt går fortare, ju äldre man blir? I denhär farten kommer tiden snabbspolas vid min 50 års dag!  (Likt när man back in the days spolade vhs filmer och tittade på dem samtidigt...!) Veckorna med Liten flyger förbi och knappt hinner man blinka så är de över, av någon märklig anledning går dock veckorna utan henne en aning saktare, why?

Inför jul har vi velat att Liten ska vara med om alla förberedelser, sätt upp adventljusstakar, få paket på sin adventskalender, baka lussebullar, vara lucia, baka pepparkakor, klä granen, göra pepparkakshus, slå in paket och mycket, mycket mer, att pressa in allt på 2 veckor inför jul är tight. Kanske är det också därför tiden känns så knapp?

Ikväll åker vi till P's föräldrar, hans bröder kommer och jag ser verkligen fram emot att fira julen tillsammans med dem! Liten hämtar vi på julafton eftermiddag och vi längtar så mycket att hjärtat värker! Tomten kommer komma på julafton och Liten har varit ordentligt snäll i år för jag vet att hon kommer få många paket!♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0